وبلاگ علمی و تفریحی
جدیدترین نرم افزار ها , مطالب و مقاله های مهندسی
تبلیغات
درباره ما


حامد هاشمی ٍ با سلام این وبلاگ جهت ارتقاء دانش فنی مهندسی ایجاد شده است مطالب و مسائل متفرقه صرفآ جهت کاهش یکنواختی وبلاگ است هر مطلبی که فکر کردید در شآن این وبلاگ نیست گزارش دهید هر مطلبی که فکر میکنید به قوم یا قبیله ای بی احترامی شده گزارش دهید هر مطلبی که برخلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران است گزارش دهید با تشکر
ایمیل : hamedhashemiii@yahoo.com
نویسندگان
ساعت
اطلاعات

مدیرعامل جدید برای نوکیا از مایکروسافت



 

nokia-logo-ms-canada-600-1284111697.jpg

 

سرانجام نوکیا شایعات چند روز اخیر مبنی بر تغییر مدیرعامل اش را تایید کرد. Olli - Pekka Kallasvuo مدیر عامل قبلی جایش را با فرد جدیدی جایگزین کرده است و حالا سکان رهبری نوکیا به دست استفان الوپ است. فردی که تا پیش از این مدیر بخش تجاری مایکروسافت بوده است. ‏

اقای الوپ اهل کانادا است و در رشته مهندسی کامپیوتر تحصیل کرده است. او پیش از مایکروسافت هم مقام های مدیریتی و اجرایی مختلفی در شرکت هایی مانند آدوبی و ماکرومیدیا داشته است. ‏

در واقع پیش زمینه قوی مدیرعامل جدید در شاخه نرم افزار و سابقه اثبات شده او در به وجود آوردن تغییر، یک عامل مهم برای این حرکت در نوکیا بوده است. چرا که این شرکت به شدت تلاش می کند تحولات اساسی درون سازمانی ایجاد کند و جایگزین کردن مدیرعامل در این مسیر حرکت مهمی محسوب می شود. ‏


stephenelop1.jpg

‏ ‏

مدیرعامل قبلی نوکیا از چند روز دیگر پستش را به استفان الوپ واگذار می کند اما همچنان به عنوان عضو هیات مدیره و سهام دار این شرکت به کار ادامه خواهد داد. ‏

جالب است بدانید زمانی که آقای الوپ به استیو بالمر مدیرعامل مایکروسافت گفته تصمیم دارد مایکروسافت را به قصد نوکیا ترک کند بالمر به او گفته از این کار او ناامید شده اما حمایتش می کند به خاطر احترامی که برای نوکیا به عنوان یک شرکت قایل است. او حتی به الوپ جهت انجام مراحل انتقال کمک هم کرده است. ‏

باید ببینم طی چند ماه آینده مدیرعامل جدید چه تغییراتی در نوکیا به وجود می آورد و آیا این شرکت قادر خواهد بود در این جنگ تلفن های هوشمند خودش را بالا بکشد یا نه. ‏

+ نوشته شده در سه شنبه هجدهم مرداد 1390ساعت 15:28 توسط یاور هاشمی | آرشیو نظرات

وزير ارتباطات در خصوص سرعت پايين اينترنت، درصد واقعي ضريب نفوذ اينترنت، كاهش مشتري مداري در شركت مخابرات و فيلترينگ مورد سوال و انتقاد اعضاي اتاق تهران قرار گرفت.

 


به گزارش فارس، برخي از اعضاي هيئت نمايندگان اتاق تهران و نمايندگان تشكل‌هاي صنفي حوزه IT‌ مواردي نظير فيلترينگ، سرعت پايين اينترنت، درصد واقعي ضريب نفوذ اينترنت،‌ واگذاري مخابرات، كاهش قدرت چانه‌زني در وزارت ارتباطات، قرار دادن سقف ريالي براي ميزان مكالمه، وضعيت يارانه مخابرات پس از هدفمند كردن يارانه‌ها و ميزان سرمايه‌گذاري‌ها و درآمدها در اين بخش را در حضور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در اتاق بازرگاني تهران به بحث و نقد گذاشتند.

Dial up خيلي وقت است كه منسوخ شده است
پدرام سلطاني عضو هيئت نمايندگان اتاق ايران و تهران در اين نشست اظهار داشت: با توجه به انحصاري كه وجود دارد و با توجه به كيفيت اينترنت ارائه شده در كشورمان قيمت اينترنت بسيار بالا است در حالي كه در دنيا ارائه خدمات اينترنتي به صورت Dial up خيلي وقت است كه منسوخ شده است و حتي شهروندان عادي در دنيا از اينترنت با پهناي باند استفاده مي‌كنند در حالي كه در كشور ما حتي وزارتخانه‌هاي دولتي از اين امكان محروم هستند چرا كه به نظر مي‌رسد زيرساخت‌هاي لازم در اين خصوص فراهم نشده است.

استفاده از فيلترشكن به يك امر بديهي تبديل شده است
وي افزود: در فيلترينگ وضعيت نامطلوبي داريم و برخورد با اينترنت در اذهان شهروندان يك برخورد امنيتي بوده است.
عضو هيئت نمايندگان اتاق تهران گفت: قبح دور زدن سياست‌گذاري‌هاي دولت در خصوص فيلترينگ ريخته شده است و استفاده از فيلترشكن به يك امر بديهي تبديل شده است.

وي افزود: بحث واگذاري شركت مخابرات ضربه سنگيني به بخش خصوصي وارد كرد و اميد را براي حضور بخش خصوصي در عرصه مخابرات و فناوري اطلاعات تقريبا به نااميدي منتج كرد.
سلطاني گفت: تركيب جديد شركت مخابرات نشان مي‌دهد قدرت چانه‌زني وزارت ارتباطات با شركت مخابرات كمتر شده است.

وي با انتقاد شديد از كاهش مشتري‌مداري در مخابرات گفت: قرار دادن سقف ريالي براي ميزان مكالمه، توهين آشكار به مشتركين است.

وضعيت تعرفه‌ها پس از هدفمند شدن يارانه‌ها مشخص شود
در ادامه فرهاد فزوني با طرح سؤالاتي از وزير ارتباطات خواست تا ميزان سرمايه‌گذاري در توسعه زيرساخت‌هاي ارتباطي، ميزان درآمدها در اين بخش را مشخص كند و اگر دولت در اين بخش يارانه‌اي به مردم مي‌دهد در صورت اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها چه اتفاقي خواهد افتاد.

تا مشكل دسترسي را برطرف نكنيم به هيچ يك از اهداف برنامه پنجم نمي‌رسيم
همچنين خادمي از نظام صنفي رايانه در ادامه اين نشست گفت: تا مشكل دسترسي را برطرف نكنيم به هيچ يك از محورهاي ياد شده در برنامه پنجم نمي‌رسيم و تمام اهداف ياد شده حالت شعاري پيدا مي‌كند چرا كه ما معتقديم بايد مشكل دسترسي حل شود و حداقل سرعت بيان شده از سوي وزير ارتباطات يعني 512 KB بايد اجرا شود.

وي با بيان اينكه سازمان تنظيم مقررات بايد از حاشيه به متن بيايد، اظهار داشت: ما سال 87 ،400 هزار پورت نياز داشتيم اما در حال حاضر به 3 ميليون پورت نيازمنديم اما تنها 100 هزار پورت را پر كرده‌ايم.

درصد دقيق ضريب نفوذ اينترنت در كشور را اعلام كنيد
در ادامه اين نشست خبرنگاري با انتقاد از اينكه مسئولين ما آمارهاي جهاني را قبول ندارند، اظهار داشت: از وزير ارتباطات مي‌خواهيم تا درصد دقيق ضريب نفوذ اينترنت در كشور را اعلام كند هر چند كه ما معتقديم در ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت ما سهمي زير يك درصد داريم.

 


موضوع : <-PostCategory->


نویسنده :حامد هاشمی در تاریخ چهار شنبه 16 شهريور 1390برچسب:,     

میکروسافت با آن وداع کرد!



 
محدود كردن رسمي پشتيباني و انتشار وصله براي ويندوز 2000 و ويندوز اكس پي سرويس پك شماره دو، جديدترين مورد از اقدامات مايكروسافت براي كنار گذاشتن محصولات و فن‌آوري‌هايي است كه بيش‌تر از فايده خود عمر كرده‌اند يا هرگز در سطح بالايي مفيد نبودند.
در حالي كه برخي در صنعت بسيار مايلند مايكروسافت به كنار گذاشتن محصولات بيش‌تري (مانند اينترنت اكسپلورر 6) پيش از وارد شدن لطمات بيش‌تر از سوي آن‌ها سرعت دهد؛ اين غول نرم‌افزاري از آغاز سال 2010 تاكنون شماري از محصولات خود را كنار گذاشته است.
*پشتيباني و وصله‌هاي ويندوز 2000

مايكروسافت سه‌شنبه هفته گذشته آخرين وصله‌ها براي ويندوز 2000 و ويندوز اكس پي سرويس پك دو را منتشر كرد و اكنون برعهده خود كاربران است كه به سرويس پك شماره سه اين اكس پي يا ويندوز سون ارتقاء يابند. در اين ضمن برخي از ناظران پيش‌بيني كرده‌اند كه هكرها پيش از مهاجرت كاربران از اين نرم‌افزار قديمي، زمان پركاري پيش رو داشته باشند.

* تلفن‌هاي Kin

مايكروسافت كم‌تر از سه ماه پس از رونمايي نسل جديد تلفن‌هاي هوشمند Kin اعلام كرد توليد آن‌ها را متوقف مي‌كند و به‌جاي آن برروي عرضه نرم‌افزار ويندوز فون سون متمركز مي‌شود و ديگر اين تلفن‌ها را به بازار اروپا كه قرار بود در پاييز عرضه شوند، روانه نخواهد كرد.

گوشي‌هاي Kin نخستين تلفن‌هاي هوشمند عرضه شده از سوي مايكروسافت و هر دو داراي قابليت‌هاي شبكه اجتماعي براي دسترسي به فيس بوك و توييتر بودند؛ پلير ديجيتالي زون مايكروسافت براي پخش آهنگ، ويديو و راديو اف ام در آن‌ها گنجانده شده و ويژه كاربران تلفن همراه جوان طراحي شده بودند. اين گوشي‌ها هم‌چنين مبتني بر نرم‌افزار ويژه‌اي به نام ويندوز فون OS بودند.

اين گوشي‌هاي سياه رنگ توسط شرکت ژاپني شارپ ساخته شده و به گونه‌اي طراحي شده‌ بودند که تنها با يک دست مورد استفاده قرار بگيرند.

*رايانه لوحي Courier

مايكروسافت در ماه آوريل تاييد كرد كه توسعه و توليد را در پروژه رايانه لوحي خود متوقف كرده است. انتظار مي‌رفت اين دستگاه در نيمه دوم سال جاري ميلادي روانه بازار شود و ظاهرا شبيه يك كتاب با دو نمايشگر هفت اينچي، دوربين داخلي و واي فاي بود و هم‌چنين از وارد كردن اطلاعات به شيوه‌هاي مختلف مانند لمس كردن، دست نوشته و رسم كردن پشتيباني مي‌كرد.

در حالي كه شور و علاقه به رايانه‌هاي لوحي از زمان ورود آي پد اپل به بازار آغاز شده اما مايكروسافت سابقه طولاني در اين زمينه دارد و هنوز هم پايان نگرفته است. استيو بالمر، مدير اجرايي مايكروسافت، به تازگي اعلام كرد كه قرار است شماري از رايانه‌هاي لوحي مبتني بر ويندوز سون در چند ماه آينده وارد بازار شوند.

اين شركت هم‌چنين با هيولت پاكارد برروي يك رايانه لوحي ويندوز سون همكاري كرده بود اما از زمان خريداري شدن پالم توسط هيولت پاكارد، اين پروژه تقريبا به پايان رسيد.

*سرويس ايكس باكس لايو براي بازي‌هاي قديمي

يكي از مقامات مايكروسافت در اوايل ماه فوريه اعلام كرد كه ديگر سرويس ايكس باكس لايو براي كنسول‌هاي ايكس باكس و بازي‌هاي قديمي از جمله بازي‌هاي قابل اجراي ايكس باكس وان در ايكس باكس 360 را ادامه نمي‌دهد. اين سرويس چند بازيكنه در سال 2002 راه‌اندازي شد.

مايكروسافت اعلام كرده سرويس‌هاي ايكس باكس لايو را به شكلي گسترش مي‌دهد كه ديگر با سيستم‌هاي قديمي‌تر سازگار نخواهند بود. طبق گزارش بلومبرگ، ارزش كسب و كار ايكس باكس لايو مايكروسافت يك ميليارد دلار است.

*تخفيف به خريداران در بينگ

مايكروسافت در ماه ژوئن اعلام كرد كه سرويس تخفيف بينگ را كه به خريداران آنلاين محصولات يافته شده از طريق موتور جست‌وجوي اين شركت، تخفيف نقدي ارايه مي‌داد را تعطيل مي‌كند.

به نظر مي‌رسد كه اين ويژگي كه با استفاده از فن‌آوري ساخت شركت Jellyfish.com طراحي شده بود، آنگونه كه اميد مي‌رفت نتيجه خوبي نداشت.

معاون گروه كسب و كار مخاطب آنلاين مايكروسافت در يك پست وبلاگ اعلام كرده بود اين شركت بيش از هزار شريك بازرگان را كه به خريداران تخفيف مي‌دادند، جذب كرده بود اما پس از چند سال تلاش، اين سرويس آنطور كه بايد مورد پذيرش گسترده قرار نگرفته بود.

*سيستم تلفن اينترنتي Response Point

مايكروسافت اعلام كرد در اول ماه اوت فروش سيستم تلفن اينترنتي Response Point خود را متوقف كرده و راه را براي فعاليت برنامه Office Communications Server اين شركت در اين زمينه هموار مي‌كند.

اين اقدام چندان دور از انتظار نبود زيرا مايكروسافت سال گذشته Response Point را به وضعيت تعمير منتقل كرده و برخي از كارمندان گروه اين محصول را اخراج كرده بود. اين سيستم تلفن اينترنتي براي شركت‌هاي كوچكي كه تا 50 كارمند دارند، طراحي شده بود.

*گواهينامه راهكارهاي معماري و زيرساخت مايكروسافت

اما اين شركت ديگر اين گواهي‌ها را عرضه نمي‌كند و براي باقي سال به افراد دارنده اين گواهي‌نامه‌ها يك سال عضويت در انجمن بين‌المللي معماري‌هاي نرم‌افزاري (IASA) عرضه مي‌كند و براي دريافت گواهي IASA يا عضويت سه ساله در انجمن AOGEA كمك مي‌كند.

مايكروسافت مي‌گويد اين گواهي‌نامه‌ها را در سال 2004 و پيش از اينكه اين صنعت، سازمان‌هاي ديگر اختصاص يافته به حرفه معماري را داشته باشد، عرضه كرد.

*ويندوز EBS

مايكروسافت در ماه مارس از طريق يك پست وبلاگ اعلام كرد كه توسعه بيش‌تر ويندوز Essential Business Server را ادامه نمي‌دهد اما به پشتيباني از اين محصول ادامه مي‌دهد.

اين شركت اعلام كرده بود شاهد روي آوردن مشتريان اين محصول به مديريت، مجازي‌سازي و رايانش ابري به عنوان راه‌هايي براي كاهش هزينه‌ها، بهبود بهينگي و افزايش رقابت است.

 


موضوع : <-PostCategory->


نویسنده :حامد هاشمی در تاریخ چهار شنبه 16 شهريور 1390برچسب:,     

ادامه حضور !



 

ایتنا – هرچند مقامات چینی شرط و شروط بسیاری برای ادامه حضور گوگل در این کشور وضع کرده‌اند، ولی بازار سرشار و چند صدمیلیونی این کشور باعث شده است گوگل به این خواسته‌ها تن دهد



شرکت گوگل که چندی پیش با دولت چین شاخ به شاخ شد و سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان از مواضع سرسخت خود کوتاه آمد و اعلام کرد به تبعیت از قوانین این کشور تن می‌دهد، اکنون در تلاش است جای پای خود را در این کشور محکم نماید.

به گزارش ایتنا به نقل از دیوید دروموند (David Drummond) یکی از مدیران گوگل، غول جست‌وجو در تلاش است با استخدام کارمندان فروش و مهندسان مورد نظر خود و نیز دو چندان کردن تلاش‌هایش در چین، سهم قابل قبولی از بازار گسترده تبلیغات در این کشور چندصدمیلیون نفری برای خود دست و پا کند.

چین با داشتن صدها میلیون کاربر اینترنتی منافع مالی زیادی برای شرکت گوگل دارد و غول جست‌وجو نمی‌تواند به این راحتی‌ها از این بازار سرشار چشم‌پوشی کند.

با این حال نباید از نظر دور داشت که خودسانسوری، بخشی از توان گوگل را تحلیل می‌برد و این شرکت را از قسمت‌هایی از بازار بالقوه‌ای که می‌توانست به آن دست یابد، محروم می‌سازد.


GoogleChina02.jpg



 

مقامات چینی چندی پیش گوگل را تهدید کرده بودند که مجوز فعالیت غول نرم‌افزاری را در این کشور تمدید نخواهند کرد.

البته این موضوع برای گوگل ختم به خیر شد و این شرکت به ازای کنار آمدن با خواسته‌های دولت چین، توانست سهمی از بازار این کشور برای خود داشته باشد.

 


موضوع : <-PostCategory->


نویسنده :حامد هاشمی در تاریخ چهار شنبه 16 شهريور 1390برچسب:,     

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد