هتلی مجلل بر فراز آسمان
وبلاگ علمی و تفریحی
جدیدترین نرم افزار ها , مطالب و مقاله های مهندسی
تبلیغات
درباره ما


حامد هاشمی ٍ با سلام این وبلاگ جهت ارتقاء دانش فنی مهندسی ایجاد شده است مطالب و مسائل متفرقه صرفآ جهت کاهش یکنواختی وبلاگ است هر مطلبی که فکر کردید در شآن این وبلاگ نیست گزارش دهید هر مطلبی که فکر میکنید به قوم یا قبیله ای بی احترامی شده گزارش دهید هر مطلبی که برخلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران است گزارش دهید با تشکر
ایمیل : hamedhashemiii@yahoo.com
نویسندگان
ساعت
اطلاعات

هتلی مجلل بر فراز آسمان



هتلی مجلل بر فراز آسمان
 
مهندسان در تازه‌ترین دستاورد خود، هتلی مجلل در آسمان طراحی کرده‌اند. این هتل، یک کشتی هوایی عمودی و مجهز است که کاملا از زمین جداست و می‌تواند بدون هر آلودگی مسافرانش را به مکان‌های متفاوت دنیا ببرد.

 

 

 

روی عرشه هوانورد
یک شرکت طراحی انگلیسی به نام سیمورپاول نسخه خیال‌انگیزی از هتل‌های هوایی در آینده را ارائه کرده است، یک کشتی هوایی عمودی که با هیدروژن در هوا معلق نگاه داشته می‌شود و اترژی خود را از تابش خورشید تامین می‌کند. شرکت بزرگ کره‌ای سامسونگ از طراحان این هتل هوایی خواسته تا به دقت روی ایده این بالون لوکس کار کنند.

 

 


صبحانه در میان ابرها
مسافران این هوانورد می‌توانند برای صبحانه در آشپزخانه‌های خود گرد هم آیند که دیدی باز به مناظر بیرون دارد. این بالون لوکس یک پیشخوان صرف نوشیدنی،‌ محل استراحت،‌ چهار آپارتمان دوبلکس و یک پنت‌هاوس و همچنین پنج آپارتمان کوچک‌تر دارد.

 

 


هوانوردی بر فراز ساختمان‌های مشهور دنیا
این کشتی هوایی می‌تواند با سلول‌های سوخت هیدروژنی خود و سلول‌های قدرت‌زای نوری که انرژی نور خورشید را از سطح خارجی هوانورد جمع‌آوری می‌کنند،‌ به آرامی حرکت کند بدون این که حتی هوا را آلوده نماید. این بالون عظیم و لوکس می‌تواند تا ارتفاع 12،000 پا (3.65 کیلومتری) اوج بگیرد و یا چندین متر پایین بیاید تا بهتر بتوان ساختمان‌های معروف دنیا را از درون آن تماشا کرد.

 

 

 

 


استخر مهتاب
در استخر مهتاب، مسافران هوانورد می‌توانند از مناظر بیرون در زیر پایشان لذت ببرند و یا به عرشه بالایی بروند و در هوای آزاد قدمی بزنند.

 

 

 

 


منظره آسمان هنگام غروب
این هوانورد بی‌نظیر به مسافرانش امکان می‌دهد که هنگام غروب بنشینند و منظره‌ای را تماشا نمایند که متفاوت از زمین است و شاید بتوان گفت چندان هم بی‌شباهت به منظره‌ای از یک دنیای بیگانه نیست. در حالی که هوانورد با سرعت 100 تا 150 کیلومتر بر ساعت حرکت می‌کند،‌ 14 خدمه به نیازهای مسافرین رسیدگی خواهند کرد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





 


موضوع : <-PostCategory->


نویسنده :حامد هاشمی در تاریخ سه شنبه 15 شهريور 1390برچسب:,